tiistai 21. heinäkuuta 2015

Säätä laidasta laitaan, MRA 19.7

Sunnuntaisissa 3-tason koulukisoissa oli varsin vaihteleva sää. Välillä sai nauttia auringonpaisteesta ilman takkia ja välillä taas satoi kaatamalla. Päivä alkoi varsin aurinkoisissa tunnelmissa, sillä jouduin lähtemään kentän toiseen päähän että aurinko jäisi selkäni taakse. Jouduin kuitenkin tekemään täyskäännöksen, sillä heinikko (ja puut) olivat kasvaneet sitten viime kisojen. Jouduin hakemaan tuolin, jonka päältä otin kuvia.

Kuvien suhteen ei ollut ihan mun päivä. Tarkennukset eivät osuneet kohdilleen ja varsinkin ihanat askeleenpidennyskuvat olivat ihan sumeita. Muutenkaan ei oikein tullut sellaisia kuvia, jotka on ihan pakko saada näytille. Tässä on nyt joitain kivoja kuvia, mutta ne ovat kuitenkin jotenkin yksitoikkoisia. Ihan alkaa masentaa kun katsoo muiden kisakuvia. Siitä kuitenkin yllätyin kuinka kivoja palkintojejakokuvia tuolla pienellä kentällä sai, tausta oli kiva ja aurinkokin paistoi oikeasta suunnasta. Isolla kentällä kun on se ongelma, että aamusta aurinko paistaa palkintojenjaossa ratsukoiden takaa ja vastavalokuvat ei ihan oo mun juttu. Pitääkin varmaan yrittää joskus käydä kokeilemassa kuvaamista pienelläkin kentällä, ehkäpä seuraavan kerran kun kisat pidetään kahdella radalla. Ja niin, muurahaiset valtasivat mun kameralaukun.

Sain pitää kuvaamisesta vähän taukoakin, sillä olin Helpossa A:ssa sihteerinä. En oikein tiedä mikä tuossa hommassa niin viehättää kun pitää kauhealla kiireellä kirjoittaa kommentit ylös ja käsikin on luokan jälkeen ihan kipeä kun jännitän sitä niin paljon, mutta silti se on kivaa. Vielä kivempaahan se olisi jos ehtisi itse katsoa suoritusta enemmän. 















2 kommenttia:

  1. Moikka! Upean näköisiä kuvia olet saanut otettua! :)
    Löytyisiköhän sinulta mahdollisesti kuvia luokasta 1 heB:0? Tai otitko kuvia verkasta about 12-12:30 välillä (joku kuvaaja napsi meistä verkassa kuvia, mutta en tunnistanut kuvaajaa :D)? Jos löytyy, voisin laittaa vaikka sähköpostia ja kysellä tarkemmin, onko meistä tallentunut onnistuneita otoksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja ei oo kuvia tosta luokasta kun kuvasin vaan siinä pitkällä radalla. Kellonajoista mulla ei mitään muistikuvaa :D mutta kuvasin tohon aikaan siellä pusikkopäädyssä ja verkasta en ottanut kuvia muuten kuin mitä tuli samaan kuvaan sellaisen yleiskuvan kanssa :)

      Poista