keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Kuoret saapuivat

Tilattiin MyTrendyPhonelta viime viikon maanantaina pari juttua kun siellä taisi olla kaikki tuotteet 25% alennuksessa. Minä tietenkin olen kärsimätön odottaja ja kaikkien nettitilausten odottaminen on aina yhtä ärsyttävää. Ajattelin tuotteiden tulevan jo samalla viikolla, mutta eiväthän ne tulleet. Siispä kävin innolla odottamaan maanantaita ja toivoin viikonlopun menevän nopeasti. Ei ollut paketti vielä maanantainakaan laatikossa, mutta eilen ne tulivat. Ja nyt ajattelin esitellä nämä pari tuotetta.


Aloitetaan tylsimmästä, mutta yllättävimmästä, näytönsuojakalvosta. Näiden asettaminen pakoilleen on aina yhtä jännittävää eikä ole yhtään mun juttu. Ettei elämä kävisi liian helpoksi, olin näköjään valinnut kalvon, joka oli ensinnäkin ainakin paketin mukaan suunniteltu sotilaskäyttöön ja toisekseen kalvo pitää kiinnittää jollakin nestellä ja antaa kuivua 12 tuntia tai vaihtoehtoisesti käyttää hiustenkuivaajaa ajan nopeuttamiseksi. Että näin.



Sitten oli vielä kahdet kuoret. Valkoiset läppäkuoret halusin suojaamaan kunnolla näyttöä, sillä on kokemusta näytön rikkoontumisesta. Vielä kun noita jaksaisi pitää, läpät kun ei ihan mun lempparit ole. Pidän näiden kuorien ulkonäöstä, mitä nyt kiinnitys voisi olla toisinpäin. Nää oli kyllä tosi jäykät ja etukansi ei meinannut pysyä auki, mutta pidin näitä kirjojen alla taitoskohdan aikaansaamiseksi. Käytöllähän nää varmaan notkistuu.

Nämä toiset kuoret olivat paketin odotetuin tavara ja itse tehdyt siis. Lisäsin tekstin kuvaan Gimpissä ja nettisivujen ohjelmalla sijoitin kuvan kuoriin. Ei sen vaikeampaa. Mielestäni kuoret on tosi nätit ja pidän näistä tosi paljon.


2 kommenttia:

  1. Sait uuden lukijan! :)
    Todella ihastuttava ulkoasu, kaikki kirjoitukset ovat todella selkeitä ja hyvän pituisia. Postauksissa on myös selkeät ja hienot kuvat, mitkä kruunaavat postaukset.

    VastaaPoista