tiistai 23. joulukuuta 2014

Kaikilla on joku tavoite

1. Kouluharkkoihin osallistuminen
2. Seurakouluhin osallistuminen
3. Olla tippumatta Latelta kertaakaan
4. Saada Late järveen/uimaan/jotain tälläista

Nämä olivat mun tavoitteet tälle vuodelle. Olen tosi huono asettamaan mitään tavotteita ja tälle vuodelle niitä oli oikeastaan vielä vähemmän kuin vuodelle 2013. Tuota neloskohtaa en edes muistanut ennenkuin kävin nämä tähän kopioimassa. Näistä toteutui jopa kaksi neljästä eli miten sen nyt ottaa, hyvin vai huonosti.

1. Tämä toteutui, nimittäin MRA:n kouluharkoissa 23.3. Mukaan lähti toisen sijan ruusuke Raviohjelmasta prosentein 62 ja risat. Kuten joskus aikaisemmin olen maininnut, vietiin kaverini Jennin kanssa tikkarit lapsilta tässä luokassa. Toisena luokkana mentiin Aikuisohjelma, josta päälimmäisenä mieleen jäi lävistäjän temponlisäys, joka mentiin pokkana töltissä. Late ja Laten tölttibuumit kisoissa.


2. Huti meni. Kaikenmaailman luvat Laten kuolaimiin hankittu ylemmältä taholta, auto ja koppi pyydetty lainaan, mutta kuski jäikin matkasta. Eihän toi osallistuminen koskaan varmaa ollut, mutta itse olin ihan menossa, kuten aina. Silloin harmitti, mutta ei enää juurikaan. Istuin sitten sihteerinä siinä luokassa, jonka olisin mennyt ja mietin vain, että minkälaiset prosentit ois Laten kanssa vedetty. Oli tuomari sen verta tiukka, mutta ihan oikeista asioista rokotti.

3. Tähän en suoraan sanottuna uskonut hetkeäkään itse. Heti alkuvuodesta taisin tippua kentälle, tipuin maastossa ensimmäistä kertaa ikinä ja pellolle muksahtelin pari kertaa ilman satulaa. Tippuminen on se juttu. Jaloilleni en muista pudonneen, vaikka sekin oli yleistä.


4. Hevonen, joka pelkäsi vettä. "Late ei mene järveen", näin äitini sanoi. Vuonna 2013 Laten ollessa vielä edellisellä tallilla, harjoiteltiin veteen menoa vesilätäkön ja lätäköksi kutsutun vähän suuremman vesilätäkön kanssa. Keväällä jatkettiin tätä uudella tallilla järven kanssa. Late tuli veteen kastelemaan jalkansa, joskus hyvin ja joskus ei ollenkaan. Yhdessä vaiheessa veteen ei kiinnostanut mennä ollenkaan, joten pidettiin taukoa. Kuumilla kesäkeleillä Late tuli kuitenkin mielellään veteen ja kävi jokusen kerran pienen uintikierroksen.


Pieni virtahepo :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti