perjantai 6. toukokuuta 2016

MRA:n 1-tason estekisat 5.5

Eilen käytiin tosiaan kääntymässä MRA:n estekisoissa Danican kanssa, huomenna sitten Kekkolaan koulukisojen merkeissä. Nämä olivat siis mun ekat kisat tänä vuonna ja menin Rallilla luokan 2 eli 50-60cm. 

Mentiin paikalle jo yhdeksäksi, koska Danica oli ekassa luokassa. Mulla oli siis paljon aikaa ennen omaa lähtöä ja oli ihan mukva vain hengailla ilman kiirettä. Menin heti katsomaan ratapiirrosta ja rata ei meinannut jäädä mun päähän mitenkään. Vielä ennen omaa vuoroani pohdin että mikähän este mahtoi olla mikäkin.

Laittelin Rallin ihan rauhassa valmiiksi ja rataantutustumisen jälkeen lähdin verkkaan. Verkassa en tehnyt sen kummempia, ravia ja laukkaa sekä muutamat väistöt. Hyppyjä otin ihan vain muutamat onnistuneet sekä pystylle että okserille. Ralli oli kivan rauhallinen verkassa, joten lähdin ihan hyvillä mielin radalle.

Niin se rata.. Hieman vauhdikas. Ekalle esteelle mentiin ihan rauhassa, mutta väärässä laukassa. Sen jälkeen vähän lähti. Kolmosen jälkeen oltiin matkalla neloselle, mutta ennen sitä Ralli oli jo suuntaamassa väärälle esteelle ja pienen väistöliikkeen seurauksena saatiin huono hyppy neloselle. Horjahdin kaulalle ja ajattelin jo tippuvani, mutta ohjat vain käteen ja matka jatkui. Loppu rata menikin sitten ihan hyvin, Ralli hoiti homman kotiin ja ratsastaja pysyi kyydissä. Vauhdin hallintaa kun saisi parannettua, ja omaa istuntaa.

Ratsastuskuvat ottanut Jasmine Kousa


Videon on ottanut Saija
Radan jälkeen kävelytin Rallia ja kuunneltiin samalla pääsenkö sijoille. Niinhän siinä kävi että tulin neljänneksi eli ensimmäiseksi ei-sijoittuneeksi puhtaalla radalla ja toisen vaiheen ajalla 36,96. Ei yhtään ärsyttänyt kun kolmanneksi sijoittuneen aika oli 36,18. Ihan hyvin tuohon yhteen kohtaan olisi pystynyt tekemään pienemmän kaaroksen. Ei auta yhtään murehtia ja olen tosi iloinen että päästiin ylipäätään kisaamaan.

Kävelyttämisen jälkeen hoidin Rallin pois ja laitettiin hepat autoon syömään heiniä kun jäätiin katsomaan seuraava luokka. Onneksi olin varautunut ja otin Sigman objektiivin mukaan, joten pääsin itsekin napsimaan muutamat kuvat.












2 kommenttia:

  1. Voi Rallia, aina niin touhukkaana menossa❤ Sullahan meni hyvin, ja onnea koulukisoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen oli vähän innoissaan kun pääsi hyppäämään :D Koulukisat menivätkin yllättävän hyvin ;)

      Poista