sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Vähän talvisempaa

Kun ei ole mitään järkevämpää tekemistä (kuten vaikka lukeminen YO-kokeisiin) kannaattaa alkaa tekemään blogille vihdoinkin talvisempaa ulkoasua. Mulla oli kiva suunnitelma joskus, mutta se ehti unohtua. Siispä lähdin tätä toteuttamaan ilman sen suurempia suunnitelmia. Sen voin sanoa että ei siitä tällainen ainkaan pitänyt tulla, mutta tekovaiheessa suunnitelmat muuttavat aina muotoaan. En oikein tiedä tykkäänkö bannerista vai en. Toisaalta kiva, toisaalta outo ja yksi kohtakin alkoi hieman häiritsemään. Mutta heitelkääpäs te mielipiteitänne.


10 kommenttia:

  1. Toi banneri on tosi hieno! Tykkään ❤️

    VastaaPoista
  2. Banneri on jees, mut tykästyin tällä kertaa jotenkin tosi paljon tohon blogin taustaan! Simppeli mut silti jotain muuta kun vaan yksivärinen, tykkään :)

    VastaaPoista
  3. Olis kiva jos tekisit joskus postauksen Seposta ja Nykäsestä.Et kertoisit sun perus tallipäivästä.Toi banneri on ihana ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton tallipäivän voisinkin toteuttaa, haluisitko mielummin aikatauluilla vai ihan selityksenä vain? :) Seppoa ja Nykästä postaukseen(siin) ei voi oikein enää sisällyttää kun ne lähti tiistaina uuteen kotiin :/ Kiitos!

      Poista
  4. Tosi upea ja ihanan yksinkertainen ulkoasu! :)


    Kuviakin kiinnostaa

    VastaaPoista