lauantai 30. tammikuuta 2016

Hei hei

Seppo ja Nykänen lähtivät tiistaina uuten kotiin ja vaihdossa tuli uusi hevonen. Vaikka ratsastinkin Sepolla enemmän, Nyksyllä ehkä kymmenen kertaa, niin täytyy sanoa että Nyksyssä oli sitä jotain. Heti ensimmäisestä ratsastuskerrasta lähtien se tuntui niin mukavalta. Kuin kodilta. Sitä tunnetta ei ole millään muulla hevosella tullut Laten jälkeen. Maastossa ei edes ajattelut että alla on nuori hevonen, kentällä sen toki huomasi. Ehkä pienen hetken tunsin sitä samaa luottamusta, jota Latenkin kanssa. Mutta en voi olla kuin kiitollinen, että sain ratsastaa näillä kahdella hevosella.


Sepolla eka ratsastus elokuussa

Vika ratsastus tammikuussa

Tän lisäksi lopetan Päivillä käymisen ainakin kirjoituksiin asti. Nyt on jo ollut hankaluuksia saada korttia käytettyä, sillä aika loppuu kesken ja pieni motivaation puutekin on saattanut iskeä. Kivempi on käydä Pialla kun tallilla voi olla vähän vapaammin ja viettää monta tuntia mahtavan porukan kanssa. Kääntöpuolena tässä on se, että Päivillä ainakin pääsisin kisaamaan, mutta ehtisinkö kevään kisoihin tän kirjoituksiin asti olevan tauon jälkeen? CARA:n 1-tason kisat on maalis- ja huhtikuussa, MRA:n taas toukokuussa. Vika kirjoituspäivä on mulla kuitenkin maaliskuun lopulla. Ehkä tää tästä selviää.


2 kommenttia:

  1. Ihana toi vika kuva:)

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noi Jassun ottamat kuvat oli kyllä tosi kivoja, jos kiinnostaa kattoa lisää niin käy ihmeessä http://jasminekousa.kuvat.fi/ :)

      Poista