maanantai 6. huhtikuuta 2015

Tampereen hevosmessut lähestyy

Blogit täyttyvät tähän aikaa aikaisista messupostauksista ja lippuarvonnoista. Ajattelin kantaa korteni kekoon ja kirjoittaa itsekin jotain. Messuihinhan on enää alle viikko aikaa ja eihän niitä olekaan kuin se vuosi odotettu. Meillä kyyti järjestyy näin jo perinteisesti seurakimpan kanssa yhdessä ja mikäs sen mukavempaa kuin matkustaa linja-autolla aamutuimaan kavereiden kanssa kohti Tamperetta.

Viime vuonna en tehnyt kunnon suunnitelmaa, mitä ohjelmia aijon seurata, mutta nyt päätin katsoa ohjelmaa tarkemmin ja päättää etukäteen mitä menen katsomaan. A-hallin ohjelmista eniten kiinnostaa rotuesittelyt, vikellys-näytös, Dressage meets Western, estekisat, issikoitten viides vaihde ja turnajaisshow. Black Horsen ohjelmalavalta mielenkiintoiselta vaikuttaa polocrossen esittely ja hevosen lajinomaisen elämän ja kilparatsastuksen yhdistäminen. Racingin ohjelma-alueelta haluaisin nähdä ainakin satulansovitusnäytöksen. Vaan saas nähdä kuinka pitkään viihdyn ohjelmien parissa kun halli on täynnä heppakamaa myyviä pisteitä.


Messuilta en tosiaan aikonut lähteä tyhjin käsin. Ostoslistalla on ainakin uudet hanskat ja valkoiset ratsastushousut. Jos noi housut nyt tulee ostettua niin toivottavasti ne pääsevät myös käyttöön.. 1-tason koulukisat kun lähestyvät huimaa vauhtia. Hanskoille ainakin tulee käyttöä, sillä kaksi vuotta sitten Hevosmessuilta ostetut Roecklit ovat kuluneet ihan kiitettävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti