keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Maaliskuun suosikit


SMOOTHIET

Tässä kuvassa on vähän erilainen kokeilu, mutta maaliskuussa tuli tehtyä aika paljon smoothieita, koska ostettiin blenderi. Varsinkin kokeisiin lukiessa on joku tarve aina syödä jotain, niin tällä koeviikolla syöminen vaihtui ihanan kylmiin juomiin.


HURRAW! HUULIRASVA

Vaatimaton huulirasvakokoelmani kasvoi yhdellä tällaisella. Oston jälkeen olen käyttänyt aika paljon tätä, mutta en oikeastaan huomaa kosteuttavuudelta eroa muihin huulirasvoihin. Tuoksu taas on tosi voimakas ja tässä limessä ihanan raikas. Tuli vähän vaikeuksia päättää minkä tuoksuisen ostan.


PILOTIN GEELIMUSTEKYNÄ

Tää kynä liukuu niin hyvin paperilla, että kirjoitin tällä kuukauden aikana lähes kaikki vihkomuistiinpanot vaikka yleensä teen ne lyijykynällä. Jos menen kesän koulukisoissa sihteeriksi, lähtee tämä kynä kyllä mukaan.


SYDÄNMAILLA

Sydänmaillaa (miten tää taivutetaan oikein?) tuli kaksi kautta putkeen ja olin niin innoissani. Eikä intoani pilannut Ht.netin haukut, että hevoset jäävät kakkososaksi ohjelmaa. Oli nimittäin niin kivat kaksi kautta ja en malttaisi odottaa seuraavaa. Kaiken lisäksi tää tuli vielä monena päivänä eli hyvää ajanvietettä.

INHOKKI

MANGOPILTTI

Tälle suosikkieväälleni on käynyt jotain ja maku muuttunut varsin hirveäksi. Ensimmäisen heitin pois, koska luulin sen olevan pilaantunut ja toisen kohdalla totesin maun muuttuneen pysyvästi. Taidan siis siirtyä takaisin Aurinkoiseen.

6 kommenttia:

  1. Täällä toinen jota ärsyttää tuo kun piltin maku on muuttunut! :D

    VastaaPoista
  2. Siis mitä, toi uus mangopiltti on just iha törkeesti parempaa ku vanha! Maistuu enemmän oikeelle mangolle ja tykkään koostumuksestaki enemmän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä oikee mango ei sit oo mun juttu. Ku ne pakastemangopalatki maistuu pelkillee ihan homehtuneelle nahalle.. :D

      Poista
  3. mistä katot noita sydänmailla-jaksoja? :) yle areenassa ei ollu ku viimesin minkä ovat näyttäneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Areenasta juurikin, mutta mahollisimman nopee telkkarissa näytetyn jälkee :)

      Poista