lauantai 14. marraskuuta 2015

MRA:n pikkujoulut

Eilen vietimme MRA:n pikkujouluja Mikkelissä Konserttitalo Mikaelissa. Ohjelmassa oli sääntömääräinen syyskokous, palkitsemiset, ruokailu ja musikaali, mutta minä ja muutama muu olimme sivistymättömiä emmekä jääneet katsomaan musikaalia. 


Kokouksessa meillä olikin mielenkiintoiset hetket käsillä, sillä oli aika valita uusi puheenjohtaja. Kovaa kilpailua tästä pestistä ei ollut, mutta saatiin kuin saatiinkin uusi puheenjohtaja. Nimiperinteet vaan eivät jatkuneet. Mielenkiintoisen kokouksen jälkeen oli vuorossa palkitsemiset. Palkittavissa ei juuri ollut yllätyksiä, sillä olen itse johtokunnassa. Se tuli toki yllätyksenä että mut oli valittu vuoden MRA:laiseksi. Perusteluina oli ahkera talkootyö ja kisojen kuvaaminen sekä kuvien laittaminen seuran Facebook-sivuille, kokouksissa mukana oleminen vaikka olenkin vain varajäsen ja lehtitoimikuntaan kuuluminen. 

Näiden jälkeen oli tosiaan vuorossa ruoka ja mulla oli ainakin tässä vaiheessa jo nälkä. Ruokalistan tiesinkin jo etukäteen ja hieman epäluuloisesti kävin jonoon. Mun lautaselle päätyi frisee-viikunasalaattia (en kyllä bongaillut viikunoita), tomaatti- ja mozzarellasiivuja, marinoituja juureksia, peruna-mustajuurigratiinia ja leipää. Kanaa olisin ottanut, mutta siinä oli jotain pekonikastiketta ja kala oli sellaista, josta en pidä. Hyvin pärjäsin noillakin ja oli hyvää vaikka tuota mustajuurta vähän epäilinkin. Jälkiruuaksi oli vielä pannacottaa ja jotain kirsikkajuttua sen kanssa.


Vähitellen pöydät tyhjenivät ja porukka lipui esitykseen, mutta me sivistymättömät jäimme hetkeksi vielä juttelemaan ja santsaamaan jäliruokaa ennen kuin poistuimme paikalta. Ilta oli mukava, ensi vuotta taas odotellessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti