tiistai 25. marraskuuta 2014

MRA:n pikkujoulut

Meillä oli tosiaan ratsastusseuran pikkujoulut lauantaina ja kuulun siis Mäntyharjun Ratsastajiin (MRA). Olin epähuomiossa ottanut samalle päivälle työvuoron, mutta onneksi sain sen vaihdettua. Itse pikkujoulut pidettiin WHD Gårdilla, kuten viime vuonnakin.


Mentiin alkuun raintolatilaan ja valittiin istumapaikat. Pikkujoulut alkoivat sääntömääräisellä syyskokouksella, jossa lähinnä käytiin läpi ensi vuoden budjetti (voiko noin sanoa?) sekä valittiin uudet johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle. Niinhän siinä kävi, että pääsin itse varanuorisojäseneksi. Tämän vähän tylsemmän osuuuden jälkeen päästiinkin mielenkiintoisempien asioiden pariin.

Kuunneltiin ensin pieni katkelma tilan historiasta ja sen jälkeen suunnattiin maneesiin, jossa meille esitettiin kaksi hevosta ratsain. Ratsastajat kertoivat hevosistaan sekä vähän siitä mitä yleisesti tekevät niiden kanssa. Ratsastus ei tosiaan ollut mikään esitysmuotoinen, vaan ihan perusjuttuja ja askellajit läpi. Sen nuoremman hevosen ravi näytti niin kivalta. Tämän jälkeen nähtiin hevonen vesikävelytysmatolla sekä saatiin itse kokeilla vitaflooria eli sellaista tärinämattoa. Tärisevällä alustalla oli kyllä ihan järkyttävä seistä, sillä tärinä meni ärsyttävästi päähän.

Ennen ruokaa ehdittiin pitää palkintojenjako, joka oli illan parhaita juttuja. Harmi vain, että istuin juuri väärällä puolella pöytää ja niska kenossa piti katsella palkittavia. Palkintojenjaon jälkeen päästiin syömään ja tarjolla oli erilaisia salaatteja, valkosipulikermaperunoita ja kanaa sekä jälkiruuaksi juustokakkua. Muuta ei voi sanoa kun, että ruoka oli oikeasti tosi hyvää ja lisäähän sitä oli haettava. Kaikenkaikkiaan oli mukava ja tunnelmallinen ilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti