perjantai 19. elokuuta 2016

Mitäs nyt?

En tykkää yhtään siitä että blogin kirjoittaminen vain lopetetaan eikä lukijoille ilmoiteta mitään. Blogi vain kuihtuu pois ja jossain vaiheessa sitä alkaa kaipailemaan ja lopulta toteaa että koko blogi on poistettu. En tiedä onko monikaan huomannut tämän blogin hiljentymistä, mutta varmaan kolmen kuukauden tauko on mennyt nopeasti. Kirjoittaminen ei oikein tunnu sujuvan, mutta ajattelin jotain tulla ilmoittelemaan. 

En ole kirjoitellut mitään kun ei ole oikein ollut mitään kirjoitettavaa. Tallilla en ole käynyt tuohon noin kolmeen kuukauteen ja tämäpä siis se suurin syy hiljaisuuteen. Ajattelin kyllä joskus että tänne voisi tehdä muitakin kuin heppajuttuja, mutta ei mun elämä niin mielenkiintoista ole että siitä osaisin jotain kirjoittaa. Näin siis parhaimmaksi vaihtoehdoksi antaa vain olla enkä ole tänne juurikaan kaivannut.

Kesä on lopuillaan ja tänäkään kesänä en ole tehnyt mitään sen kummempia. Tekemiseni on koostunut lähinnä töistä ja vapaapäivät ovat menneet voivotellessa ettei tänäänkään mitään ehtinyt tekemään. Töihin on ollut kyllä kiva mennä ja varsinkin siinä vaiheessa kun opiskelupaikka Lahdesta varmistui. Tuntuu ihan hassulta ettei työkavereita näekään enää niin usein ja vielä oudompaa on mennä pitkästä aikaa kouluun.

Ajattelin siis sanoa että ehkäpä tämä oli tässä. Musta on ollut kiva kirjoittaa ja jakaa kuvia ja juttuja teidän kanssa, mutta tähän väliin ei ole enää mitään kerrottavaa. En sano ettenkö voisi tulla joskus takaisin, mutta sanon vain että hiljaisuus jatkuu. Jos mun juttuja haluaa seurata jossain, niin igssä nimellä idaaaag tulee päivityksiä, ainakin useammin kuin tänne :)

© Elli P.







2 kommenttia: