tiistai 2. kesäkuuta 2015

Pomppuja

Lauantaina radanrakennuksessa alkoi tehdä kauheasti mieli hyppäämään ja sen takia varattiin Anni-Kaisan kanssa tunti viime viikon tiistaiksi ja toiveena esteitä. Oltiin tunnilla kahdestaan, joten ehdittiin hyppäämään aika paljon. Tällä kertaa vain oli onneksi vähän rauhallisempi meininki kuin viimeksi kun hepat tuli maastosta estetunnille.

Kuvat ja videot © Jasmine K.

Aloitettiin esteverkka ympyrällä olevilla maapuomeilla ensin ravissa ja sen jälkeen laukassa. Kummallakaan ei ollut mitään toiveita tehtävien suhteen, joten päivän teema oli selvästi käännökset. Asia josta en juurikaan pidä, tykkäisin vain helpoista teistä, jotta voisin keskittyä enemmän istuntaan. Sen takia halusinkin kuvaajan, koska tiesin että meillä on esteitä ja halusin nähdä istuntaani kuvista. Mun jalat siis lähtee seilaamaan liian taakse ja istunta on liian pysty, kuten kivista huomaakin. Pitäisi vain saada peppua tääksepäin hypyissä. Ehkäpä kokeilen seuraavan kerran reiän lyhyempiä jalustimia kuten kaverini ehdotti.




Siitä pienoisesta rimakauhusta olen kuitenkin päässyt ihan hyvin eroon. Yhden okserin halusin matalemmaksi, mutta sekin vain sen takia että käännökset ei aina menneet ihan nappiin. Isommille esteille vauhti myös vähän stoppasi eli hypättiin vähän kuin paikaltaan, mutta ei kuitenkaan ihan niin pysähdyksistä. Loppuun tultiin vielä vähän pienempi rata, johon tehtiin esteiden jälkeen voltit. Toinen voltti vain kiersi väärästä kohdasta ja vikalle esteelle tultiin aika vinosti kun unohdin kääntää riittävän ajoissa.


Kypärä valahti vähän silmille :D



2 kommenttia:

  1. Hyvin näyttää menevän! Kiva muuten kun oli nyt paljon kuvia ja videotakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä itestäki kiva saada vähän matskuu omasta ratsastuksesta ja Jassun kuvat nyt on aina nii hyviä :D

      Poista