perjantai 13. maaliskuuta 2015

Muutama kiva ostos

Käytiin tossa hiihtolomalla Lahden 'Horzessa' ja nämä säälittävät ostokset sieltä lähtivät mukaan. Ratsastussukkia mulla on vaikka millä mitalla, mutta halusin jotkut tummansinisiin ratsastushousuihin sopivat ja nää oli ainoat hyvän väriset. Kaupassa tosin katsoin että nää on siniset, mutta kyllä nää taitaa enemmän mustat olla.. Mutta siniset blingit löytyy!

110 cm pitkä kouluraippa, jonka ostin idealla jättää se tallille. En kuitenkaan halua, että joku ottaa ton joten ehkä vaan raahaan sitä aina mukana. Samanlainen raippa mulla oli joi aijemmin, mutta se tippui viime keväänä pellolle ja löytyi heinäpaalista kolmessa osassa.


Nää ihanat keltavihreät Converset löysin Mikkelin Top-Sportista puoleen hintaan eli neljällä kympillä. Lyhytvartisia ei ollut muita värejä, mutta ei haittaa, koska en mitään valkoisia tai mustia olisi ottanutkaan. Nää onkin päässeet jo käyttöön lumien sulettua lähes kokonaan! Koko vaan on osittautunut hiukan pieneksi käytössä, mutta kyllä se menee.

Tajusin etten omista mitään tällaista pienempää laukkua, joten ei kun etsimään. Tämä löyty Stadiumista ehkä vähän turhan kalliilla, 45 eurolla, jos ottaa huomioon mahdollisen vähäisen käytön. Mutta tää oli vaan yksinkertaisesti niin kivan näköinen, että oli pakko ostaa. Jos ei muuta niin raahaan tällä sitten kesällä skootterin kanssa kamat tallille. Nyt kun kypäräkin pitää aina kantaa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti