sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Mun suosikit



Aloitetaan vaikka mun suosikkien blogeista, jotka ei liity hevosiin. Aivan ihanat kuvat ja mielenkiintoiset postaukset löytyy blogista Saijis. Tämä blogi taitaakin olla mun lukulistan useiten päivittyvä ja yksi harvoista, jonka postaukset tulee luettua tarkemmin.

Beaw blogista löytyy omaperäisten ulkoasujen lisäksi kivasti erilaisia postauksia. Myös kuvat on mun mieleen sekä tietenkin postauksien asettelu, joka kannustaa lukemaan.

Jos vähän syvällisempiä postauksia haluaa lukea, kannattaa kääntyä Emppuksi blogin puoleen. Tässä blogissa tuntuu pääsevän hyvinkin lähelle kirjoittajaa. Ja erityismaininta täytyy antaa postauksien otsikoista, hyvin huomiota herättäviä ja lukemaan kutsuvia.


Onneksi hyviä kuvia löytyy myös niistä hevospainotteisita blogeista. Hyvä hetki blogista löytyy paljon erilaisia kuvia, muistakin kuin hevosista. Kuvapainotteisissa postauksissa on sopivan vähän tekstiä, että senkin jaksaa lukea selaillessa samalla taidokkaasti otettuja kuvia.

Ehdottomasti valloittavimmat kuvat löytyvät Jillan Blogista. Ei taida kovinkaan monen kuvissa hevoset olla teekutsuilla ihmisten kanssa.

Photography by aaveen.net blogista löytyy niin kisakuvia kuin juttuja kirjoittajan omasta hevosesta. Ennen tämä blogi ei oikein iskenyt, mutta Ootus-hevosen mukana blogistakin tuli jotenkin eloisa ja mukaansatempaava.


Koska välillä on mukava lukea valmennuksista ja kisoista, löytyy lukulistatalta myös sellaisia blogeja. Hilan Puskateam on oiva esimerkki näistä. Valmennuspostausten lisäksi blogista löytyy myös kevyempää luettavaa ja postauksissa on runsaasti uusia kuvia juuri siltä ratsastuskerralta.

Ei varmaankaan tullut yllätyksenä, että myös Voitto kotiin blogi kuuluu suosikkeihini. Blogissa on paljon erilaisia postauksia sekä aika usein myös videopostauksia, joista pidän. Postauksissa on lisänä myös hyvälaatuiset kuvat sekä videot, jotka taas eivät itseäni niin kiinnosta.

Postaus on varmaan hyvä päättää pitkäaikaiseen suosikkiini, nimittäin Porkkanan voimalla! blogiin. Blogissa seikkailevat aivan ihanat ponit sekä hauskat aasit. Tähän asti paras issikkablogi, jonka olen löytänyt, niin sisällöltään kuin kuviltaankin.


2 kommenttia:

  1. Oho, kiitti! :D
    Noi muut blogit on kyllä kanssa tosi hyviä, samoja lemppareita löytyy! :)

    VastaaPoista