sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Riders Inn 28.2

Viikko sitten sunnuntaina lähdettiin kaverini Jennin kanssa ajamaan kohti Hyvinkäätä ja Riders Innia. Pisin matka, mitä oon tähän mennessä ajanut, mutta hyvin päästiin perille vaikka navigaattori ei kertonutkaan mihin yhdestä liikenneympyrästä piti kääntyä. Kisapaikalla ongelmaksi muodostui pääsy maneesin katsomoon ja itse asiassa meiltä tuli joku kysymään apua saman ongelman kanssa. Päästiin lopulta sinne katsomoon ja kisojen seuraaminen kameran takaa saattoi alkaa.

Kuvattiin koko päivä suurin piirtein samassa paikassa, koska siitä oli parhaimmat näkymät monille esteille. Ratahenkilökunta tosin oli välillä hieman tiellä. Luokkien välissä piti käydä kahviossa lämmittelemässä, sillä olin pukenut liian vähän päälle kuviteltuani maneesin olevan lämpimämpi. Maneesi oli kivan valoisa, mutta mulla oli silti ongelmia kuvaamisen suhteen, mutta joukossa oli ihan kivojakin kuvia, ainakin maneesikuviksi. Kesällä sitten uudestaan kun karkelot pidetään kentällä.

















3 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia oot saanu, ainakin omaan silmään ihan mahtavia! Todella kiva postaus muutenkin;)

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eihän nää sinänsä ihan huonoja ole ja postauksessa toki parhaat, mutta tarkkuutta kaipaisin kuviin enemmän :)

      Poista